Всесвітня

військова

енциклопедія

Візьми участь у створенні енциклопедії WorldMilitary.

Стань співавтором і отримай можливість:

  • додавати інформацію
  • редагувати розділи
  • публікувати статті
  • брати участь у конкурсах
  • отримувати новини
  • відключити рекламу

Увійти в WorldMilitary

Забули пароль?

Реєстрація нового користувача

Пароль будет выслан вам по e-mail

Шолом для екіпажів бойової техніки DH-132 ® AS Збройних Сил США

Змінити інформацію
Шолом для екіпажів бойової техніки DH-132 ® AS Збройних Сил США

DH-132 ® AS шоломи спеціально розроблені GENTEX Corporation для використання персоналом управління та комплектування військової бронетехніки. Шоломи екіпажу бойової машини, які зроблені відповідно до стандартів MIL-H-44117. Шоломи випускаються в декількох конфігураціях для певних типів завдань.

Три базових конфігурації шолома включають в себе:

Шолом DH-132AS Basic Базовий
Цей шолом складається із зовнішньої оболонки і внутрішнього вкладиша, а також комплекту радіогарнітури. Основні області застосування для шолома DH-132AS це танки різних видів, БТР і ін бронетехніка.

DH-132AS/RHIB
Шолом цієї модифікації зовнішньою оболонкою схожий на DH-132AS Basic, але відрізняється наявністю водонепроникними властивостями для використання в морських умовах. Внутрішня система шолома DH-132AS/RHIB також комплектується водонепроникним внутрішнім вкладишем. Типові області застосування для цього шолома - широкий спектр військово-морських плавзасобів.

DH-132AS/SV
Цей шолом має унікальний зовнішній і внутрішній дизайн, який забезпечений продуманим інтерфейсом, що дозволяє ефективно взаємодіяти з бойовими системами автомобіля і з системою прицільної лінії. Система шолома DH-132AS/SV також включає в себе набір комунікацій. Типові області застосування - танки Leopard.

Виробник: GENTEX Corporation, США

www.gentexcorp.com

Ще з цієї категорії: Helmets

Lightweight Helmet (LWH) U.S. Marine Corps FAST Ballistic Helmet ACH Helmet United States Tactical Ballistic Helmet Side Cut TBH-II™ SC MICH TC 3000 ADVANCED COMBAT HELMET - LEVEL IIIA U.S. Army
Реклама від Google: